29 Ekim 2013 Salı

fatih İzle fatih nihayet bölüm İzle fatih 4.tek parça İzle,fatih 4.bölüm

fatih 4. bölüm izle. fatih 4. bölüm tek part izle. fatih 4. bölüm full izle. fatih 4. bölüm seyret. fatih nihayet bölüm izle tıkla sira izle. fatih 4. bölüm tek parça izle, fatih nihayet bölüm hd izle, fenomen sira fatih yeni bölümü ile tıkla sira izle kanal d sira izlefatih 4.bölüm full izle


fatih 4.bölüm İzlemek İçin resme tıklayınız


fatihh-003.jpg


 


fatih 4. bölüm izle 28 ekim pazartesi dizisi fatih bu akşam yeni bölümü ile sizlerle olacak.fatih 4. bölüm bu akşam saat 20:00′da sizlerle buluşuyor.peki fatih dizisinin bu haftaki yeni bölümün de neler yaşanacak? diziye ait bölüm özetini ve fragmanını haberin devamında bulabilirsiniz.


fatih 3.bölümde yaşananlar


fatih 4.bölüm fragmanı



fatih 3.bölüm fragmanı



fatih dizisi 3. bölüm’de, fatih, tedbirli olması sayesinde mutlak bir ölümden kurtulur. bu agirbasli tehdidin üstüne, fatih’in bir süredir üzerinde çalıştığı kanunname açıklanır.


fatih dizisi 3. bölüm’de, haseki sultanlar içinmesele artık sadece ileride kendi evlatlarının tahta geçmesi değil, hayatta kalmasıdır. fatih’ten sonrası için daha çok kaygılanmaya ve plan kurmaya başlarlar.


fatih dizisi 3. bölüm’de, kazıklı voyvoda vlad ise, ilk iş olarak eflak’a dönerek, fatih’in çok sevdiği radu’yu bertaraf edip tahta oturur. bütün bu olan biten arasında, şehzade mustafa, züleyha’yı kaçırtarak saraya getirtir.


fatih dizisi 3. bölüm’de, mahmud paşa’ya az kalsın yakalanacak olan züleyha, sırra kadem basar. mustafa, kapı kapı züleyha’yı aratmaya başlar.


fatih dizisi 3. bölüm’de, seçilmişi bulmak için kostantiniyye’ye gelen gizemli dervişlerin sırları yavaş yavaş açığa çıkmaya başlar. geçmişinden ve taşıdığı büyük sırdan habersiz dilyar, mir kasım’la yüz yüze gelir.




fatih İzle fatih nihayet bölüm İzle fatih 4.tek parça İzle,fatih 4.bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder