30 Ekim 2013 Çarşamba

oddo: milan'da Özgüven eksikliği var

Milan’ın eski savunma oyuncularından Massimo Oddo, kırmızı siyahlı ekibin bu sezon ligde gösterdikleri kötü performansın altında ‘özgüven eksikliği’ yattığını vurguladı.


Geçtiğimiz haftasonu Parma deplasmanından da 3-2′lik mağlubiyetle ayrılan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, şu an itibariyle Serie A’da 10. sırada yer alıyolar.


Eski takımına tavsiyelerde bulunan Oddo, SpazioMilan.it internet sitesine yaptığı açıklamalarda, “Futbolda psikoloji faktörü çok önemlidir. Eğer ligdeki ilk üç maçı da kazanmış olsalardı, şu an bambaşka bir Milan görebilirdik. Şu an bir özgüven eksikliği yaşıyorlar. Bu baskıdan kurtulmaları ve rahat bir şekilde sahaya çıkmaları gerekiyor. Ama bunun güç olduğunu ve özellikle kendi taraftarları önünde nasıl bir baskı altında olduklarını anlayabiliyorum.” ifadelerini kullandı.


Şu anki Milan’ın bir değişim içerisinde olduğunu ifade eden tecrübeli savunma oyuncusu, “4-5 sene önceki Milan yok ama tekrar de iyi bir takım olduklarını düşünüyorum. Şu an yenilenme aşamasındalar. Kaka’nın Milan’a büyük güç katacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.


Bu arada Oddo’nun formasını giydiği iki ekip, Lazio ve Milan, bu akşam Serie A’da karşı karşıya gelecekler.



oddo: milan'da Özgüven eksikliği var

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder